3 Φεβ 2007

ΕΔΩ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΧΑΝΕΤΑΙ....



Σε παγκόσμιο επίπεδο πλέον η ανησυχία για το περιβάλλον ολοένα και αυξάνεται. Και είναι λογικό δεδομένου ότι οι καιρικές ανωμαλίες επηρεάζουν σημαντικά την ζωή μας, σε κάθε σημείο του τόπου. Σε κάθε σημείο; Στην χώρα μας ζούμε ακόμα στον λήθαργο. Στην Βουλή συζητούν σπουδαία θέματα, έτσι τουλάχιστον λένε, αλλά ουδείς ενδιαφέρεται. Τώρα τελευταία κάποιοι, αριστεροί βέβαια, ευαισθητοποιήθηκαν για την αναθεώρηση του άρθρου 16 που αφορά την παιδεία. Δεν θέλει ν΄ αλλάξει, γιατί όλα πάνε πρίμα στην ελληνική εκπαίδευση. Μπουρδέλο βέβαια είνα, αλλά πάνω απ΄ όλα βέβαια η ιδεολογία μας.
Τώρα βρήκαμε θέμα και με την πρόταση μομφής της αντιπολίτευσης στην κυβέρνηση και ο καθείς τάσσεται στο πλευρό του αρχηγού. Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων δίνουν το πολιτικό στίγμα της κάθε μιας, ενώ κάποιοι τρίβουν τα χέρια τους μια και οι εκλογές μπορεί να γίνουν συντομώτερα απ΄ ότι περίμεναν.
Και το περιβάλλον; Μα καλά με τέτοιες μαλακίες θα ασχολούμαστε; Αυτά είναι για τα αμερικανάκια και για τους σπαστικούς Ευρωπαίους....
Εμείς μωρό μου απτόητοι....




1 σχόλιο:

ΔΕ ΜΑΣΑΜΕ ΡΕ είπε...

Εξαιρετικό το θέμα. Και παραστατικό με τα αγγλικά πρωτοσέλιδα.