25 Φεβ 2007

ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ ΜΕ ΠΟΙΟΥΣ ΤΡΩΤΕ...



Μιλάμε για καταπληκτική δημοσιογραφία. Δύο υπουργοί έφαγαν μαζί σ΄ ένα κεντρικό εστιατόριο, τι ποιό λογικό άλλωστε και η εφημερίδα αναλώνει τις πρώτες της σελίδες με πολιτικές αναλύσεις. Οι οποίες βέβαια θα διαψευστούν. Αρκεί κανείς να ανατρέξει σε πλαιότερες εκδόσεις εφημερίδων που ¨προέβλεπαν" και βέβαια έπεσαν έξω.

Απλώς πουλούν παραμύθια στους αναγνώστες τους οι οποίοι πλέον αγοράζουν τις εφημερίδες με κριτήριο βασικό τα DVD. Τα οποία DVD καθορίζουν πλέον την κυκλοφοριακή επιτυχία μιας εφημερίδας. Και οι δημοσιογράφοι; Καλά αυτοί ΄"πέθαναν" νωρίς. Τώρα διαπλέκονται.....

4 σχόλια:

ΠΡΕΖΑ TV είπε...

Και πως θα πουλησει ο Λαμπρακης;;;

Unknown είπε...

Το ερώτημα είναι: τι έφαγαν? Θα μάθουμε ποτέ ή θα πεθάνουμε με την απορία?

Ανώνυμος είπε...

Στο Μπαϊρακτάρη είχανε πάει; Λένε πετυχημένα οι έλληνες πολιτικοί εκεί απ'έξω, μετά από μια καλή γιαουρτλού... BTW dear Ermis ευχαριστώ για το link και ανταποδίδω... Παρόλο όμως που η πολιτική με ενδιαφέρει και ανεβάζω κανα ποστ πού και πού με την εντελώς ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΙΚΗ γνώμη μου,δε θεωρώ ότι το μπλογκ μου είναι πολιτικό. Με κολακεύει βέβαια το ότι θεωρείς το μπλογκ μου έναν καλό σύνδεσμο για τους αναγνώστες σου, αλλά ωφείλω να σε προειδοποιήσω, σε περίπτωση που έμεινες με αυτή την εντύπωση από το ποστ για τις γαλλικές προεδρικές εκλογές. Συγγνώμη για το σεντόνι, έψαξα μέιλ σου, αλλά δεν βρήκα. Καλησπέρα.

Ανώνυμος είπε...

πουλά περισσότερο το αίμα και το σπέρμα, σε δεύτερη φάση ο συνδυασμός αίμα - σπέρμα - χρήμα και τέλος το ψέμα. Όσο πιο μεγάλο το ψέμα, τόσο περισσότερο πουλά. Αν δεν υπάρχει ψέμα, τότε "κατασκευάζεται". Εξάλλου αν θα πεις σ' έναν άνθρωπο την αλήθεια, σε κοιτά περίεργα και καθόλου παράξενο να σε θεωρήσει ηλίθιο. Πιστεύω όμως και ότι η αλήθεια είναι μια μεγάλη σκάλα. Κάθε σκαλοπάτι της είναι κι' ένα ψέμα που διαρκώς πρέπει να το απορρίπτουμε.