18 Μαΐ 2007

ΡΙΒΑΛΝΤΟ - ΚΟΚΚΑΛΗΣ 1-0


Ηταν ένα τραγικό λάθος του προέδρου του Ολυμπιακού.
Με λίγα λόγια την "πάτησε" ενώ η κίνηση αυτή ήταν το έναυσμα για να διαραγεί η μέχρι τώρα σχέση προέδρου και οπαδών.
Πέρισυ, τέτοια εποχή ήταν που άφηνε να εκφραστεί η φιλοδοξία του Προέδρου, να φτάσει ο Ολυμπιακός μέχρι τον τελικό του Τσάμπιον Λιγκ μια κι αυτός θα γινόταν στην Αθήνα! Πάπαλα όμως... Πέρασε στα ψιλά.
Διώχνοντας όμως μ΄ αυτόν τον άγαρμπο τρόπο τον Ριβάλντο, απογυμνώθηκε στον κόσμο του Ολυμπιακού που χρόνια περιμένει επιτυχίες στην Ευρώπη οι οποίες βέβαια δεν έρχονται. Προπονητές πάνε κι έρχονται, παίκτες αλλάζουν, δηλώσεις, ξύλινοι τίτλοι εφημερίδων, ουσία όμως μηδέν. Ο τρόπος αποχώρησης του Ριβάλντο έδειξε την γύμνια της ομάδας.
Μια πρέπει να είναι πλέον η κίνηση του προέδρου. Να πάρει έναν προπονητή, όποιος κι αν είναι, να του πάρει τους παίκτες που θέλει αυτός και μόνο αυτός και να τον αφήσει ανενόχλητο να δουλέψει τουλάχιστον για μια τριετία. Παράλληλα να δηλώσει στους φιλάθλους του Ολυμπιακού ότι για τρία χρόνια δεν θα έχουν απαιτήσεις, προκειμένου ν΄ αφεθεί ο προπονητής να δουλέψει με την ησυχία του. Να φτιάξει δηλαδή μια ομάδα. Οπως ακριβώς κάνουν όλες οι μεγάλες ομάδες.
Ολα τα άλλα είναι αδιαφόρετα...

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΤΙ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΤΑ ΛΕΣ ΦΙΛΕ ΜΟΥ.... ΞΕΧΝΑΣ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΑΔΑ. ΕΓΩ ΛΕΩ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΙΝΕΙ 6 ΕΚΑΤ. ΣΤΟ ΜΠΑΓΕΒΙΤΣ ΜΕ ΚΛΕΙΣΤΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΚΑΙ 10 ΕΚΑΤ. ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ 20 ΕΚΑΤ. ΓΙΑ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΣΕΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ CHAMPION... ΒΛΕΠΕΙΣ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟΥΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥΣ ΠΟΥ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΣΧΕΤΟΙ ΚΑΙ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΝΤΑΙ ΤΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ;

Μηθυμναίος είπε...

Καλά ο Κόκκαλης επιχειρηματίας είναι, τη δουλειά του κάνει, με τον τρόπο του... Τι του φταίει όμως η ομάδα αλλά και τι του φταίει, προ πάντων, η Ελλάδα που με τέτοιες κινήσεις, οι τυχόν καλοί και μεγάλοι παίχτες, έστω και σε προχωρημένη ηλικία, θα ακούν για Ελληνικό Ποδόσφαιρο και θα λακάνε...