18 Νοε 2006

ΑΛΛΑΓΗ ΑΛΛΑ ΟΧΙ....ΑΠΑΛΛΑΓΗ

Εχει περάσει μια εβδομάδα και ουδείς αντιλήφθηκε την ύπαρξη του ταπεινού αυτού μπλοκ. Και να το έπαιρνε κανείς είδηση, τι θ΄ άλλαζε στην ζωή; Τίποτα.
Ας αλλάξουμε λοιπόν το στυλ του μπλοκ κι ας το φορτώσουμε και με ειδήσεις, κυρίως αυτές που εμπλέκονται μέσα ενημέρωσης, που θα "κλέβουμε" από το διαδίκτυο και τις οποίες κάποιες απ΄ αυτές θα τις σχολιάζουμε.

ΣΚΑΙ
«Τα λοιπά» εκτιμάται ότι ήταν το πρώτο σε τηλεθέαση «κανάλι» την Τετάρτη το βράδυ και ειδικότερα στο διάστημα από τις 10 μ.μ. μέχρι και 11.45 μ.μ., την ώρα δηλαδή που ο τηλεοπτικός σταθμός ΣΚΑΪ μετέδωσε τον αγώνα μεταξύ της Εθνικής μας ομάδας ποδοσφαίρου και του αντίστοιχου γαλλικού συγκροτήματος. Συνολικά, τα μερίδια τηλεθέασης των σταθμών Alpha, Alter, Antenna ΕΤ1, Mega, ΝΕΤ και Star έφτασαν περί το 72% με 73%, ενώ το υπόλοιπο 27% με 28% «μοιράστηκαν» τα λεγόμενα «λοιπά».Πέρυσι, πάντως, το αντίστοιχο ποσοστό των «λοιπών» ήταν περί το 4% με 5%, πράγμα το οποίο υποδεικνύει μια εντυπωσιακή αύξηση μεριδίου και, εμμέσως, την ύπαρξη μιας νέας «τηλεοπτικής δεξαμενής», η οποία συγκέντρωσε μερίδιο τηλεθέασης, κοντά στο 25%. Διευκρινίζεται ότι τα μερίδια τηλεθέασης του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ δεν δημοσιοποιούνται, από την εταιρεία AGB Nielsen Media Research.
Στην Λέσβο ακόμα να εμφανισθεί το κανάλι το οποίο φιλοδοξεί να παρουσιάσει ένα άλλο τηλεοπτικό πρόσωπο και με συνεργασίες από το εξωτερικό θα προσφέρει ενημέρωση διαφορετική απ΄ αυτή των κακαούνάκη τράγκα και λοιπών συνεργασιών. Μάλιστα βλέπω το τελευταίο διάστημα τον Τριανταφυλλόπουλο να τα ρίχνει στον Κακαουνάκη και αναρωτιέμαι. Καλά, αυτοί τοσο καιρό δεν ήταν μαζί στον Alpha; Τώρα ανακάλυψαν τις διαφωνίες τους και όλα τα κακά που κουβαλούν; Πραγματικά αηδιάζω και χαίρομαι που η εξάρτηση μου από την τηλεόραση και ειδικά από τέτοιου είδους παρουσιαστές, φθίνει.
Τουλάχιστον άμα αρχίσουμε να πιάνουμε το ΣΚΑΙ θα μπορούμε να παρακολουθούμε τα γεγονότα από τα ξένα δελτία ειδήσεων ΒΒC κλπ και να μαθαίνουμε τι γίνεται στον κόσμο. Γιατί στον κόσμο γίνονται πολλά αλλά εμείς βρισκόμαστε κολλημένοι στην μιζέρια του μικρόκοσμου μας. Αυτά προς το παρόν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: