31 Ιαν 2007

ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ Ν.Δ;


Αλήθεια, που βόσκουν οι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας; Σε μια έντονη ιδεολογικοπολιτική εποχή, με τους αριστερούς να επιτίθενται σε κάθε κοινωνική εκδήλωση (και καλά κάνουν οι άνθρωποι), θάπρεπε οι 165 τόσο βουλευτές να δίνουν την δική τους ιδεολογική και πολιτική μάχη. Βέβαια αυτό απαιτεί σαφή γνώση και ανάλογο υπόβαθρο το οποίο δυστυχώς δεν υπάρχει. Μπορεί να έχουν την δυνατότητα να κόβουν βασιλόπιτες ή να κάνουν φατρίες, αλλά ιδεολογικά βρίσκονται ακόμα στον μεσαίωνα. Θα μου επις εδώ ο Καραμανλής χάνεται στα DVD και στα κοκορέτσια, τι περιμένουμε από τους βουλευτές του...Και μένουν μερικοί έρμοι για να αντιμετωπίζουν τύπους σαν τον Στρατάκη κλπ οι οποίοι βέβαια εκπροσωπούν το φοβερό ποσοστό 3% του ελληνικού λαού.
Και πάρτε παράδειγμα με το άρθρο 16. Σιωπούν λες και κάνουν κάτι κακό. Ξυπνήστε αδιαφόρετοι και θέστε στον λαό το ερώτημα ξεκάθαρα και χωρίς φόβο . Θέλουν μια παιδεία αξιόλογη, σύγχρονη, ευρωπαική ή μια παιδεία μπουρδέλο και έρμαιο του κάθε αλήτη;
Ο λαός δεν είναι χαζός. Ξέρει το συμφέρον του και ξέρει ότι η δωρεάν παιδεία είναι ένας μύθος. Χιλιάδες ερώ πληρώνει ο κάθε γονιός για να πάει ο κανακάρης του στο Πανεπιστήμιο. Γι αυτό και απαιτεί το πτυχίο του Πανεπιστημίου να έχει αντίκρισμα και να μην εξαρτάται από τον κάθε μουσάτο.
ΞΥΠΝΗΣΤΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια: