29 Ιαν 2007

ΗΘΟΣ και ΥΦΟΣ....αλλά Κακαουνάκη


Εβλεπα προ ημερών στο δελτίο ειδήσεων του ALPHA, τον συνεργαζόμενο δημοσιογράφο Νίκο Κακαουνάκη να συζητεί με τον υπουργό Πολιτισμού Γιώργο Βουλγαράκη για το γνωστό θέμα της βασιλικής περιουσίας. Ο υπουργός προσπαθούσε να επιχειρηματολογήσει, μπορεί να διαφωνούσαμε μαζί του αλλά έχει το δικαίωμα να λέει τα δικά του, ο γνωστός δηδοσιογράφος όμως τον διέκοπτε με φράσεις του επιπέδου "Ασε μας ρε Γιώργη" ¨Αυτά να τα πεις αλλού Γιώργη" και άλλα τέτοια... Είναι δυνατόν να΄εκφράζονται με τέτοιους τρόπους οι δημοσιογράφοι σε υπουργούς, όποιας κυβέρνησης κι αν είναι κι ότι κι αν λένε; Μήπως εγώ είμαι παράξενος;


Γι αυτό φτάσαμε στο σημερινό χάλι, ακόμα και τα παιδιά μας να μην σέβονται τίποτα σε τούτη την έρημη κοινωνία. Ούτε δασκάλους, ούτε παπάδες, ούτε πολιτικούς γιατί επιτρέπουμε να κυκλοφορούν τέτοιου είδους εκφράσεις. Ο Κακαουνάκης είναι ο δημοσιογράφος που είπε κάποτε πως "ο καλύτερος από μας, έχει σκοτώσει την μάνα του", χωρίς να τολμήσουν να ξεσηκωθούν οι δημοσιογραφικές ενώσεις. Αλλά βέβαια φταίνε και οι ίδιοι οι πολιτικοί που δέχονται τέτοιου είδους καταστάσεις.

2 σχόλια:

ΔΕ ΜΑΣΑΜΕ ΡΕ είπε...

Είσαι εσύ παράξενος! (Αστειεύομαι ...)

Όμως σοβαρά τώρα, δε φταίει ο Νίκος. Ο Γιώργης φταίει που τρέχει σφαίρα να βγει στα παράθυρα, και επειδή θέλει να τα έχει καλά με το Νίκο και τον κάθε Νίκο δε λέει "κιχ" όταν ο κάθε Νίκος δεν σέβεται ούτε τον ίδιο ούτε το αξίωμά του (εννοώ το αξίωμα στο οποίο τον έχει ορίσει ο λαός τελικά).

Αφού βάζει τον εαυτό του σε αυτή την αναξιοπρεπή θέση καλά να πάθει.

Όσο για τα παιδιά μας, ευτυχώς τα μεγαλώνουμε εμείς και όχι η τηλεόραση, που δεν είναι αυτή η δουλειά της.

Ανώνυμος είπε...

Εχεις απόλυτα δίκιο. Ομως τα παιδιά μας δεν τα μεγαλώνουμε μόνο ε΄μείς. Τα ανατρέφει δυστυχώς και η τηλεόραση..